Du kan legge ut event jobber hvis du er/driver:

• En event lokale

• Et event selskap

• Et catering selskap

• Hotell med events / banketter.

En event jobb kan bare legges ut av selskaper som kan få lov til å ha "frilansere" (oppdragstaker) i stedet for en ansettelsesavtale (midlertidig ansatt)

på grunn av norske arbeidslover.

Legge ut en event jobb vs et midlertidig skift

Å poste en event jobb er veldig lik et vanlig skift. Men på event jobber vil du også ha to nye utpekte felt.

• En for et tilpasset sted (må inneholde: Adresse, gatenummer, postnummer og sted)

• En for transport og bolig

Hvordan legge ut en event job

De første du må gjøre er å logge deg in på din Staffers admin, trykk her før å kommer deg dit.

Deretter følj de steg som vises i bildene nedanfor. Trykk på bildene hvis skarpheten er dårlig.

Fyll ut feltene slik du vil ha det. Trykk siden på 'Add Shift' for å redigere timene og antallet Staffers du ser etter.

Når alt er satt etter dine preferanser, trykk 'Add' å deretter 'Post Job'.

Du har nå lagt ut din event job,

Etter en fulført event vakt

• Når event jobben er fullført, må du godkjenne arbeidstiden.

• Staffers Event AS sender en faktura med alle arbeidstimer + servicegebyret.

• Når fakturaen er betalt er alt ferdig!