Det er viktig å møte opp på skiftene du skal jobbe. Hvis du ikke gjør det, så kan vi blokkere kontoen din

For å gjøre våre kanseleringer så enkelt som mulig, driver vi med et Strike-system. Så snart du når tre strikes, blir kontoen din suspendert.

Bedrifter kan når som helst se strikene du har mottatt og kanselleringer du har gjort i profilen din.

Hvis stafferen sier i fra mer enn 48 timer før skiftet begynner, vil stafferen ikke motta noen strike.

• Kansellerer mellom 48 og 6 timer før et skift = 1 strike.

Hvis stafferen sier i fra mindre enn 6 timer før skiftet begynner, vil stafferen motta to strikes.

• Kansellerer mindre enn 6 timer før et skifte = 2 streiker

Man fjerner en strike ved å jobbe 3 shift med en rating over 4 stjerner.

Om du får 3 strikes, vil kontoen din bli blokkert, og du vil få 5 dager til å sende inn en klage til [email protected]

Hvis du ikke møter opp på en jobb og ikke rapporterer til virksomheten, vil vi umiddelbart blokkere kontoen din, og du vil få 5 dager til å sende inn en klage til [email protected]