Det er viktig at Stafferen møter opp på sine skifter. Hvis de ikke gjør det, så kan vi blokkere kontoen deres.

For å gjøre våre kanselleringer så enkelt som mulig, driver vi med et "strike-system", hvor Stafferen blir blokkert ved tre "strikes".

Bedrifter kan når som helst se strikene som Stafferen har fått, og kanselleringer de har gjort i profilen deres.

Hvis Stafferen sier i fra mer enn 48 timer før skiftet begynner, vil Stafferen ikke motta noen strikes.

• Ved kansellering mellom 48 og 6 timer før et skift = 1 strike.

Hvis stafferen sier i fra mindre enn 6 timer før skiftet begynner, vil stafferen motta to strikes.

• Ved kansellering mindre enn 6 timer før et skift = 2 strikes.

Når Stafferen får 3 strikes, vil kontoen bli blokkert og Stafferen vil få 5 dager til å sende inn en klage til [email protected]

Hvis Stafferen ikke møter opp på en jobb samt ikke rapporterer til bedriften, vil vi umiddelbart blokkere kontoen til Stafferen, og Stafferen vil få 5 dager til å sende inn en klage til [email protected]