Det er viktig at stafferen møter opp på skiftene personen skal jobbe. Hvis de ikke gjør det, så kan vi blokkere kontoen deres.

For å gjøre våre kanselleringer så enkle som mulig, driver vi med et Strike-system. Så snart stafferen når tre strikes, blir kontoen blokkert.

Bedrifter kan når som helst se strikene som stafferen har mottatt og kanselleringer de har gjort i profilen deres.

Hvis stafferen sier i fra mer enn 48 timer før skiftet begynner, vil stafferen ikke motta noen strike.

• Kansellerer mellom 48 og 6 timer før et skift = 1 strike.

Hvis stafferen sier i fra mindre enn 6 timer før skiftet begynner, vil stafferen motta to strikes.

• Kansellerer mindre enn 6 timer før et skifte = 2 streiker

Om stafferen får 3 strikes, vil kontoen bli blokkert, og stafferen vil få 5 dager til å sende inn en klage til [email protected]

Hvis stafferen ikke møter opp på en jobb og ikke rapporterer til bedriften, vil vi umiddelbart blokkere kontoen til stafferen, og stafferen vil få 5 dager til å sende inn en klage til [email protected]