Det finnes i dag mange måter å finne ansatte, vi kjenner alle til Finn.no, linkedin, Nav og tradisjonelle rekrutteringsbyråer.
Så da er det store spørsmålet, hvorfor skal du velge Staffers?

🌐 Internasjonalt nettverk

Finn.no opplevde en vekst på 60% på stillingsannonser i siste kvartal av 2021, samtidig var det en nedgang på 38% på klikk på "søk her".
Altså er veksten så stor at det ikke er nok tilgjengelige søkere.
Ved å nå ut til et internasjonalt nettverk slipper du begrensningene som finn gir deg.
Staffers har Skandinavias største nettverk på over 175 000 bransjefolk.

👨‍🍳 Riktig målgruppe

Nå ut til dem som skal jobbe hos deg. Vi kjenner bransjer og vet hvor og hvordan å nå ut til bransjefolk.

💸 Pris

Våre stillingsannonser koster kun 3000 kr eks mva, og du velger selv hvor mange posisjoner innen hver stilling du trenger. Sammenligner vi dette med et tradisjonelt rekrutteringsbyrå, er dette kun en brøkdel av prisen.

❤️ Oppfølgning

Vi vil at du skal lykkes med din bemanning. Det er viktig for oss at vårt nettverk har tillit til at vi gir dem de beste mulighetene. Uten våres fantastiske samarbeidspartnere, hadde ikke Staffers vært så suksessfulle som vi er i dag. Vi ser verdien deres!