Ansatt via Shift

Tilbud om kontrakt

Written by NatalieLast update 2 months ago

Er du her fordi du nettopp ble tilbudt en kontrakt? OMG, vi er så glad på dine vegner!! Dette er akkurat det vi jobber for. Muligheter, muligheter og muligheter.

Hva er det neste? Vel, bortsett fra at vi er triste over det faktum at du kanskje søker på færre skift i fremtiden, eller til og med ingen i det hele tatt - så feirer vi deg!

Vi elsker en suksesshistorie, så hvis du vil være villig - oppsummer noen setninger om opplevelsen din til oss, slik at vi kan fremheve dette på nettstedet/plattformen vår? Yay 👼

Alle beste ønsker, og lykke til!! 💗