BankID, pass og skattekort

Verifisering av profil

Written by NatalieLast update 2 months ago

Hvorfor du må verifisere profilen din med BankID eller pass og skattekort? Dette er for å bekrefte samt sørge for at du har jobbtillatelse. Du kan ikke søke på jobber uten enten eller, så sørg for å få det gjort så snart du kan. Dine opplysninger og dokumenter er trygge hos oss! 😄

Verifisere med BankID:

1. Åpne appen

2. Klikk på "Profile" nederst til høyre

3. Klikk på "Edit profil" under navnet ditt

4. Scroll ned til bunn

5. Velg "Add BankID" og klikk deretter "OK" etter å ha lest popup-vinduet

6. Du blir nå dirigert til nettleseren din med BankID-alternativer

7. Velg den foretrukne metoden og logg inn

8. Du vil motta en tekstmelding og/eller e-post når bekreftelsen din er godkjent

Verifisere med pass og skattekort:

1. Åpne appen

2. Klikk på "Profile" nederst til høyre

3. Klikk på "Edit profil" under navnet ditt

4. Scroll ned til bunnen

5. Velg "Add identity proof (passport, driving license)"

6. Klikk på "Add identity proof" for å markere hvilken du laster opp

7. Last opp via "Select file" eller "Take photo" (JPEG/JPG)

• «Select file» vil be deg om å la appen få tilgang til bildene dine. Sørg for å tillate tilgang for å hente dokumentene fra enheten

• «Ta bilde» vil be deg om å enten ✅ (lagre) eller 🗑 (slette)

8. Nå, tilbake til trinn 5 hvor "Legg til skattekort" (JPEG/JPG) er på samme måte som Identity Proof

9. Du vil motta en tekstmelding og/eller e-post når bekreftelsen din er godkjent

Slik laster du opp dokumenter på nytt:

1. Åpne appen

2. Klikk på "Profile" nederst til høyre

3. Klikk på "Edit profile" under navnet ditt

4. Scroll ned til bunn

5. Klikk på «verification settings» i den grå teksten

6. Klikk på «remove identity proof and/or tax card»

7. Klikk på den grå pilen

8. Velg enten pass eller førerkort som ID

9. Velg File eller Take photo

10. Nå, ✅ (lagre) eller 🗑 (slette) filen/bildet

11. Du vil motta en tekstmelding og/eller e-post når bekreftelsen din er godkjent

Klikk HER hvis du er usikker på hvordan du finner skattekortet ditt.