Betaling etter skift

Lønn og betalingsinformasjon

Natalie
Written by NatalieLast update 3 hours ago

PayoutPartner vil håndtere din lønn etter at et skift er fullført, og timene er godkjent av både deg og lederen din. Alle utbetalinger skjer hver 15. i måneden for forrige måned (kan variere med 1 - 4 dager avhengig av bank).

PayoutPartner vil hente skattekortet ditt elektronisk og gjøre alt administrativt arbeid for deg. Ditt eneste ansvar er å sørge for at skattekortet ditt er oppdatertAltinn og har et norskt bankkontonummer i ditt navn. Du må forsikre deg om at dine bankopplysningene er riktige i appen for å unngå forsinkelser eller utsettelser.

Du kan finne din lønnsslipp ved å logge inn på PayoutPartner, HER