Jeg kan ikke jobbe

Jeg kan ikke utføre skiftet mitt

Written by NatalieLast update 2 months ago

Hvis du ikke kan komme til et bekreftet skift, så må du kontakte arbeidsgiveren din for å kansellere så fort som mulig - og dette via appen. Du har allerede signert en arbeidsavtale/kontrakt, og arbeidsgiver forventer deg. Merk at, hvis du kansellerer før 48 timer, kanselleres skiftet automatisk - uten konsekvenser.

1. Åpne appen

2. Gå til «My jobs» nederst til venstre
3. Klikk på skiftet det gjelder
4. Scroll helt ned til «Cancel shift»

5. Legg til en høflig tekst som forklarer grunnen din
6. «Send forespørsel»

Nå, venter du bare på at arbeidsgiveren godtar kansellering-forespørselen din.

NB: arbeidsgiver kan avvise forespørselen din, og du kan få konsekvenser hvis du ikke møter opp på oppdraget/skiftet i dette tilfellet.

Du kan lese mer om vår kansellering-policy, her.