Hur kvalitetssäkrar du din Staffer?

Written by ThomLast update 1 year ago

Staffers är skapad av branschfolk, för branschfolk och vi är stolta över vårt fantastiska nätverk.

Innan en Staffer ges tillgång till positioner kontrollerar vi deras CV samt referenser.

Vi rekommenderar också att du gör din egen kontroll för att säkerställa att du får dina behov och förväntningar uppfyllda.

Här är en lista över våra bästa tips:

📄Kolla in deras CV

Ta en titt på deras tidigare erfarenhet och/eller deras CV.

Har de jobbat på liknande ställen tidigare?

📱Prata med dem

Ta en vibekoll! Kanske har de ett fantastiskt CV, men har inte jobbat några skift via Staffers än? Ta 2 minuter och ring dem eller skicka ett meddelande till dem.

✏️ Skriv en korrekt arbetsbeskrivning.

Ju tydligare du kan specifiera dina behov, desto högre sannolikhet att du får sökande som uppfyller kraven.

Låt dem veta innan de ansöker vad som förväntas.

🌟Betygsystemet

Showens stjärna! Varje gång en Staffer arbetar ett skift får företaget en möjlighet att betygsätta insatsen. Se deras betyg och klicka för att se var de har arbetat och i vilken position.