Kan andra chefer få tillgång till företagsprofilen?

Lägg till admin, tillgång till företagsprofil.

Written by ThomLast update 1 year ago

Ja, du kan enkelt lägga till fler administratörer. När du har lagt till en administratör har den personen full åtkomst till Staffers Admin. För att göra detta, gå till din profil på hemsidan under "Company Profile", tryck sedan på "Invite Manager" enligt bilden nedan:

Når du trycker på "Invite Manager" får du upp nedan fönster:

Här anger du personens e-post och telefonnummer.

Om du vill skicka inbjudan via sms kan du kryssa i rutan, "Use Custom Message", där du kan skriva ett personligt meddelande. Personen du bjuder in kommer också att få en kopia i sin e-post. När du är klar trycker du på "Send Invite”

Om det finns något mer du undrar över kan du se över våra “How To - tutorials” via denna länk:

https://share.vidyard.com/watch/946pT86TCuCCJnN6vaqeJz?