Lägga ut skift

Lägga ut skift, skift, externt

Written by ThomLast update 1 year ago

Hur du skapar ett skift.

Först måste ni logga in i företags admin, klicka här för att komma rätt

Följ sedan stegen i bilden nedanför.

Fyll i alla fält för att specificera era krav. Klicka sedan på "Add shift" för att specifiera

timmar samt antal Staffers ni letar efter.

När allt är ifyllt enligt era preferenser, klicka på "Add" och sedan på ‘Post job*

Ni har nu framgångsrikt skapat ett skift!

Efter ett avslutat skift

3 steg

1. Efter att skiftet är avslutat måste ni godkänna arbetade timmar.

2. Staffers AB kommer att skicka en faktura med alla arbetade timmar + vår tilläggsavgift

3. När fakturan är betald så är allt klart, Så lätt är det!