Vem kan använda Staffers?

Användare, Vilka kan använda staffers?

Written by ThomLast update 1 year ago

Staffers skapades för alla företag som letar efter en innovativ rekryteringslösning för externa medarbetare, både tillfälligt och fast personal.

Vi arbetar även med integrerade lösningar internt, som hjälper dig och ditt företag att organisera ert nätverk, samt flytta er personal dit det behövs.

De branscher vi främst fokuserar på för vår externa lösning är hotell, restauranger och event. Alla lediga tjänster riktar sig främst till olika typer av "servicejobb".

När det gäller vår interna lösning erbjuder vi en rad tjänster utformade för att effektivisera kommunikationen i ditt nätverk, till exempel mellan arbetsledning, lönesystem och anställda.

Branscher vi arbetar med är besöksnäring, fastighetsförvaltning, detaljhandel, städ, sjukvård, transport och lager.